Kumppaneille

Tietoa kumppaneille

GeoForum Summit on kaksipäiväinen tapahtuma, joka sisältää laadukkaita asiantuntijaseminaareja, näyttelyn ja verkostoitumista. Tapaat yhdellä kertaa laajan joukon paikkatietoalan ammattilaisia ja alan ratkaisuista kiinnostuneita toimijoita – nykyisiä sekä uusia yhteistyötahoja ja asiakkaita.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä tapahtumakumppanien kanssa. Kumppani voi osallistua asiantuntijaseminaarin sisällön tuotantoon ja läpivientiin, panostaa näyttelyosastoon tai olla mukana vain toisessa tapahtumamuodossa. Käytössä on tapahtuma-alusta, jonka avulla kumppanit voivat sopia tapaamisia ja kommunikoida osallistujien kanssa. Alusta tarjoaa myös tilastotietoa osallistujista ja heidän mielenkiinnon kohteistaan.

Kahden tapahtumapäivän aikana odotetaan noin 2000 osallistujaa. Lisäksi asiantuntijaesitykset striimataan verkossa osallistuville katsojille, jolloin kumppanit pääsevät laajentamaan näkyvyyttään.

GeoForum Summit 2021 toteutettiin rajoituksista johtuen virtuaalitapahtumana. Raportti on luettavissa täällä.

saapuminen

Varausohjeet

GeoForum Summit tarjoaa kumppaneilleen erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Tarjolla on rajattu määrä kumppanipaketteja. Lisätietoa kumppanipaketeista ja teemaseminaareista saat ottamalla yhteyttä tapahtumajärjestäjään.

Varausehdot

Kumppanipaketit myydään varausjärjestyksessä. GeoForum-verkoston jäsenet saavat kumppanipaketeista 20 % jäsenalennuksen. Lisätietoa jäsenvaihtoehdoista löytyy GeoForumin sivuilta. Tarkemmat varausehdot löytyvät täältä.