Paikkatietoalan suurin näyttely

GeoForum Summit 2022 – Messukeskus Siipi, Helsinki

Näyttely on kaikille ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen

Syksyinen GeoForum Summit tarjoaa paikkatietoalan suurimman näyttelyn Suomessa! Mukana on alan kiinnostavimpia toimijoita ja tekijöitä.

GeoForum Summit 2022 -tapahtuman ensimmäisenä päivänä pääteemoja ovat rakennettu ympäristö ja luonto! Näyttely on auki maanantaina klo 10.30-17.00 ja tiistaina klo 10.30-15.00.

Tapahtuman näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy. Huomioithan, että jokaisen tulee silti rekisteröityä alustalle. Katso tarkemmat ohjeet täällä

Tietoiskut ovat osa näyttelyohjelmaa!

Tutustu tarkempaan aikatauluun täällä.

Mukana näyttelyssä

Pääkumppanit

Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos ylläpitää maastotietoja ja tuottaa karttoja, ilmakuvia ja laserkeilausaineistoja koko Suomen alueelta. Maanmittauslaitos tekee myös paikkatietotutkimusta ja tutkimusyhteistyötä kansainvälissä paikkatietoalan huippuorganisaatioissa.

Trimble

Trimble Utilities & Public Administration tarjoaa energianjakelun, vesihuollon ja julkishallinnon aloilla toimiville asiakkaille ohjelmistoratkaisuja, joiden keskeisiä ominaisuuksia ovat vahvat paikkatieto-ominaisuudet, modulaarisuus ja yhteentoimivuus.

Vaikuttaja­kumppanit

Tapahtuma­kumppanit

Kuinka osallistun näyttelyyn?

GeoForum Summit koostuu maksullisista asiantuntijaseminaareista ja/tai ilmaisesta näyttelystä. Huomioithan, että sekä seminaareihin, että näyttelyyn tulee rekisteröityä lippukaupassamme ennen tapahtumaa.

1. Näyttelyaikataulu:  Voit osallistua näyttelyyn valitsemanasi päivänä. Näyttely on avoinna maanantaina 31.10. klo 10.30-17 ja tiistaina 1.11. klo 10.30-15.00.

2. Näyttely on ilmainen. Maksuttoman lipun saat hankittua lippukaupasta (keltainen ”Osta lippu tästä” -painike tämän sivun oikeassa laidassa).

3. Osallistuminen edellyttää omien tietojen (nimi, sähköposti ja osoite)  jättämistä lippukauppaan.

4. Lippu postitetaan sinulle sähköpostiin.

Voinko vielä ilmoittautua ständikumppaniksi?

Tarkista ilmoittautumistilanne tapahtumakoordinaattorilta: Joonas Ikonen, 050 4023615, joonas.ikonen@geoforum.fi).