Ohjeet näytteilleasettajille

GeoForum Summit 2022 – Messukeskus Siipi, Helsinki

Fyysinen näyttely Messukeskuksessa

 

Näyttelyosastojen rakennus hoituu täysin eMessukeskuksen kautta. Jokaisella näyttelykumppanillamme on oikeus luoda tili eMessukeskuksen sivuille. Vastuuhenkilöllä on oikeus jakaa lisää oikeuksia organisaatiossa.

Huom! Hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä. Kehotamme tilaamaan rakenteet ja muut tarvittavat asiat (esim. sähkö, verkkoyhteydet) hyvissä ajoin.

Info-osiosta löydät tiedot näyttelyosaston rakennuksesta, paikalle saapumisesta, aikataulusta yms. tapahtuman toteutukseen liittyen.

Lisää tietoa eMessukeskuksen tilistä löydät tältä sivulta.

eMessukeskus-palvelun käyttö

 

eMessukeskus on Messukeskuksen sähköinen asiointipalvelu näytteilleasettajille. eMessukeskus tili perustuu asiakassuhteeseen Messukeskuksen kanssa. Kun yhteyshenkilösi Messukeskuksessa on syöttänyt tietosi asiakastietojärjestelmäämme, sinulla on automaattisesti oma tili eMessukeskuksessa. 

Internet selaimena suosittelemme käyttämään Chromea tai Mozilla Firefoxia.

Käyttäjätunnus ja salasana 

Käyttäjätunnuksena eMessukeskus asiointipalveluun on sähköpostiosoite. Salasanan voit päättää itse. Linkin salasanan luomiseen voit tilata Kirjaudu –painikkeesta > Pyydä uutta salasanaa. 

Jos salasana on kadonnut tai unohtunut, linkin salasanan luomiseen voit tilata Kirjaudu –painikkeesta > Pyydä uutta salasanaa.

Käyttöoikeuksien jakaminen 

Saman yrityksen työntekijöillä, jotka ovat Messukeskuksen asiakastietojärjestelmässä saman asiakasnumeron tiedoissa, on automaattinen käyttöoikeus yrityksen eMessukeskus tiliin.  

Mikäli eMessukeskuksen käytössä ilmenee ongelmia, ole yhteydessä asiakaspalveluun:

asiakaspalvelu@messukeskus.com, 040 450 3250

Huom! Virtuaalinäyttely ei ole mitenkään kytköksissä eMessukeskukseen. Virtuaalinäyttely hoituu täysin Liveton virtuaalitapahtuma-alustan kautta, johon löydät omat ohjeet täällä.