Tietoa osallistujille

GeoForum Summit -virtuaalitapahtuma järjestetään 8.-9.11.2021

Tapahtuma lähetetään Maria 01 -kampukselta ja lähetetään tapahtuma-alusta Brellan kautta. GeoForum Summit koostuu tänä vuonna pääsääntöisesti ryhmä- ja asiantuntijakeskusteluista.

Tule yleisöksi!

Haluatko osallistua tapahtumaan paikan päällä? Ota yhteyttä järjestäjiin. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Osallistuminen virtuaalialustalla

Kysy, kommentoi ja verkostoidu – tee GeoForum Summitista alusta, jossa pääset jakamaan ja kerryttämään asiantuntemustasi.

Tapahtuma-alusta tarjoaa chatin striimin rinnalla, jossa osallistujat voivat tuttuun tapaan esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun. Lisäksi alustalla voi avata keskustelun kenen tahansa osallistujan kanssa. Voit myös varata verkostoitumisaikoja alustan kautta (Matchmaking).

Päälavan ohjelman lisäksi voit seurata kumppaneiden tietoiskuja Breakout Rooms -välilehden kautta löytyvissä huoneissa.

Huom. Kun kirjaudut Brellaan ensimmäistä kertaa, varaa rekisteröitymiseen muutama minuutti. Suosittelemme tutustumaan alustaan jo etukäteen. Lisätietoa Brellasta löydät täältä.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuden ohjelmasta tai teknisistä asioista, soitathan GeoForumin Elina Rannalle (+358 41 537 9229) tai laita viestiä elina.ranta@geoforum.fi.

 

Osallistuminen Maria 01 -kampuksella

  • Tilat sijaitsevat Maria 01 -kampuksen Urban3-tiloissa (Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki), rakennus 3, 2. krs.
  • Kampukselle käynti on Lapinlahdenkadulta porttikongin kautta, jonka jälkeen keltainen rakennus 3 löytyy vasemmalta puolelta pihaa.
  • Sisälle pääsee ovikoodilla. Ovikoodin saat järjestäjiltä. Ole paikalla ajoissa ja soita yhteyshenkilölle tarvittaessa.
  • Pysäköinti on rajoitetusti mahdollista Marian pysäköintialueella. Pysäköinti on maksullista. Esimerkiksi Lapinlahdenkadulla on joitain ilmaisia paikkoja, jotka kannattaa tarkistaa autolla saavuttaessa.
  • Maria 01 -kampus on hyvien kulkureittien varrella (Ruoholahden metroasema alle 1 km päässä, raitiovainulinja 8; pysäkki Maria).
  • Lisätietoa tiloista, pysäköinnistä ja saapumisesta löytyy Urban3-nettisivuilta.

Ruokailu

Tarjoamme kävijöille pientä purtavaa. Kampukselta löytyy Starter, joka on erittäin suosittu lounaspaikka. Muuten ympäristössä on mm. Lapinlahden sairaalan lounasravintola (keittolounas) tai japanilainen Kabuki.

Koronaturvallisuus

Seuraamme koronavirustilannetta ja tiedotamme lisää, jos tapahtuman järjestämiseen tulee muutoksia. Tarkistamme tarvittaessa koronapassin tapahtumaan paikan päälle osallistuvilta vierailta.

Marian sisääntuloväylät ja toimitilat on varustettu käsidesiautomaatein. Lisäksi saniteettitiloista löytyy kosketusvapaat hanat. Kävijöille on myös tarjolla kasvomaskeja ja muita hygieniatarvikkeita. Tehokas ilmastointi ja korkeat toimitilat parantavat turvallisuutta.

Suosittelemme, että tapahtumaan saapuisivat vain täyden rokotesuojan saaneet, koronan sairastaneet tai negatiivisen koronatestituloksen saaneet. Kaupoista on saatavilla myös itse tehtäviä koronatestejä.