Brella-ohjeistus

Tervetuloa GeoForum Summitin tapahtuma-alustalle! Jos Brella ei ole sinulle ennestään tuttu, voit näillä ohjeilla ottaa sen käyttöösi. Vinkkejä Brellan käyttöön tapahtuman aikana on myös nostettu tälle sivulle.

Mikä on Brella?

Brella on tapahtuma-alusta, jossa pääset tapaamaan yleisöä ja kumppaneita virtuaalisesti, sekä seuraamaan tapahtuman livelähetystä.

Tapahtumasovelluksen ydin on sen sisäänrakennetut algoritmit, joiden avulla “matchmaking” on tehty helpommaksi. Algoritmi perustuu yleisiin kategorioihin, joista kumppanit ja osallistujat voivat valita itselleen sopivat.

Voit myös sopia tapaamisia tapahtuman aikana tai sen ulkopuolelle.

Kirjautuminen Brellaan

GeoForum Summitin Brella-palveluun liitytään henkilökohtaisella liittymislinkillä / liittymiskoodilla. Osallistujat vastaanottavat linkin pari päivää ennen tapahtumaa.

Brella-tili

Brella-tilille pääset kirjautumaan Google, Facebook tai LinkedIn -tilin kautta. Jos et halua linkittää edellä mainittuja tilejä Brellaan, voit luoda Brella-tilin. Brella-tilin luomiseen menee vain muutamia minuutteja. Kaikki tietosi, tapaamisesi sekä chat-keskustelusi tallentuvat tilillesi ja voit palata kontakteihisi myös tapahtuman jälkeen.

Brellan kirjautumisosoite

Brella toimii valitsemassasi selaimessa niin tietokoneella kuin mobiilissa https://next.brella.io. Suositeltava selain on Chrome.

Helpoin tapa kirjautua Brellaan on klikata liittymislinkkiä, jonka saat tapahtuman järjestäjältä palvelun auetessa kävijöille. Voit myös lisätä tapahtumakohtaisen liittymiskoodin ‘Join new event’ kohtaan Brellaan kirjautuessasi.

Tervetuloa GeoForum Summitin virtuaalialustalle! Jos Brella ei ole sinulle ennestään tuttu, voit näillä ohjeilla ottaa sen käyttöösi. Vinkkejä Brellan käyttöön tapahtuman aikana on myös nostettu tälle sivulle.

Ei käyttäjätunnusta? Luo tili Brellaan.

Klikkaa linkkiä luodaksesi käyttäjätunnuksen.

 1. Klikkaa linkkiä, täytä sähköpostiosoitteesi Brellaan
 2. Jätä välilehti auki
 3. Avaa sähköpostisi, saat sähköpostiin vahvistusviestin
 4. Klikkaa sähköpostisi linkkiä
 5. Palaa kirjautumissivulle / ensimmäiseen välilehteen, jonka jätit auki

Kun olet kirjautunut Brellaan sähköpostillasi, voit aloittaa alustan käyttöönoton.

Verkostoitumistavoitteesi (Availability)

GeoForum Summit -virtuaalitapahtumassa on omat mielenkiinnonkohteesi, jotka kannattaa valita tarkoin itselleen sopiviksi, jotta palvelun matchmaking-algoritmi valitsee sinulle parhaimmat kontaktit intressien pohjalta.

 1. Ilmoita ensin, mitä kävijäryhmää edustat (Select the items you’re interested in following)

Tätä ei tarvitse ylianalysoida, mutta voi auttaa sinua myöhemmin algoritmien suhteen, jos olet vauhdikas verkostoituja.

 1. Valitse sitten tavoitteesi verkostoitumisen suhteen (What are your goals?)

Tämä samoin helpottaa algoritmien sinulle tarjoamien vaihtoehtojen sopivuutta.

Brellan käyttöliittymä

Vasemmalla olevasta valikosta löydät seuraavat sivut:

People: Täältä löydät kaikki julkiset profiilit, joiden käyttäjät ovat valmiita verkostoitumiseen.

Stream: Tältä sivulta löydät livelähetyksen.

Schedule: Tältä sivulta löydät tapahtuman ohjelman. Tälle sivulle tulevat myös näkyviin sopimasi tapaamiset.

Kumppanit: Kumppanit löytyvät sivuvalikon ”Kumppanit” kohdasta. Voit tutustua kumppaneihin Virtual Boothien kautta. Kumppanin edustajat löytyvät yrityksen sivulta kohdasta ”Company representatives”. Heille voi ehdottaa suoraan videotapaamisia, ks. ylempää kohta Brella-tapaamiset.

Tietoiskut: Tältä sivulta löydät tapahtumakumppaneiden järjestämät tietoiskut. Tietoiskut järjestetään taukojen aikana. Tietoiskujen tarkemmat sisällöt löytyvät ohjelmasta (Schedule) sen tauon alta, jonne tietoisku on aikataulutettu.

Event info: Tälle sivulle olemme vielä koonneet ohjeet Brellan käyttöön liittyen.

Brella-tapaamiset

Jos haluat, että muut palvelun käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä ja voit sopia tapahtumassa videopalavereja, pitää tapahtumaan kirjautuessa valita vaihtoehto Start Networking. Näin luot julkisen profiilin. Julkisen profiilin omaavat käyttäjät voivat keskustella yksityisesti keskenään chatin tai videokameran välityksellä. Kun profiili on julkinen, myös lähetetyissä chat-viesteissä näkyy nimi.

Mikäli haluat, että luomasi profiili on piilotettu eikä nimesi näy chat-keskusteluissa, valitse Skip Networking. Et näe tällöin myöskään muiden julkisia profiileja, etkä voi lähettää muille keskustelupyyntöjä.

Voit ehdottaa videotapaamisia kaikille Brella-käyttäjille ja ehdotuksen yhteyteen on mahdollista kirjoittaa myös lyhyt personoitu tervehdysviesti.Tähän voit kirjoittaa esimerkiksi mitä asioita haluat tuoda esille videotapaamisessa.

Chat

Chat-toiminto löytyy kumppaneiden sivuilta sivun oikeasta laidasta. Chat-palvelun kautta voit olla yhteydessä yrityksen edustajaan/edustajiin. Uusi toiminto mahdollistaa myös reaaliaikaisen 1:1 chattailyn kaikkien Summitin osallistujien kanssa.

Ilmoitukset

Tapahtumajärjestäjät ovat ajoittaneet mm. seuraavanlaisia ilmoituksia:

 • Jokaisen session alkamisilmoitus 10 minuuttia ennen seminaaria.
 • Tietoiskuista tulee myös ilmoitus 10 minuuttia ennen alkamista. Breakout roomeissa järjestetyt tietoiskut löytyvät myös ohjelmasta (Schedule).

Muut ilmoitukset

 • Saat ilmoituksen, jos olet sopinut jonkin alustan käyttäjän kanssa tapaamisesta.
 • Saat myös ilmoituksen alustallesi, jos joku ehdottaa tapaamista.

Sähköposti-ilmoitukset

 • Saat sähköpostiisi muistutuksen, jos olet sopinut jonkin alustan käyttäjän kanssa tapaamisesta.
 • Saat myös ilmoituksen sähköpostiisi, jos joku ehdottaa tapaamista.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuden ohjelmasta tai teknisistä asioista, soitathan GeoForumin Elina Rannalle (+358 41 537 9229) tai laita viestiä elina.ranta@geoforum.fi.